Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Το Babis catering σας εγγυάται μια ανεπανάληπτη εμπειρία ικανή να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το τέλειο.

Το ταξίδι στον απολαυστικό κόσμο των γεύσεων συνοδεύεται από τις ευφάνταστες ιδέες του ιδιόκτητη για ένα άψογα διακοσμημένο art de la table καθώς και στη ποιότητα των πρώτων υλών, αλλά και στη σπιτική κουζίνα που προτείνουμε.

Πίσω από τις πρωτότυπες γεύσεις που προσφέρουμε, ο σεφ - food stylist ΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ο οποίος έχει στο βιογραφικό του πετυχημένη πορεία σε βιβλία και περιοδικά gourmet (BHMA GOURMET κ.α.).

Παρέχουμε πληθώρα εντυπωσιακών menu και προτείνουμε πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων ικανούς να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.
Στα προϊόντα που χρησιμοποιούμε διαλέγουμε τα καλύτερα της αγόρας και αυτό γιατί δίνουμε πολύ σημασία στην πρώτη ύλη….

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εκτός από γαστρονομικές απολαύσεις και την άρτια διοργάνωση και στολισμό για τις γαμήλιες δεξιώσεις σας, τα βαπτίσια, καθώς και ξεχωριστών και πρωτότυπων εκδηλώσεων σε δικούς μας ή της δικής σας αρεσκείας χώρους.

Το Babis catering έχει την δυνατότητα να καλύψει κάθε είδους εκδήλωση με εξοπλισμό της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας πλαισιωμένο από το φιλικό περιβάλλον και το εξαιρετικό service. Η βασική φιλοσοφία του Babis Catering είναι η απόλυτη ποιότητα και ο σεβασμός στον πελάτη.

Σας παρέχουμε υψηλών standards εξοπλισμό και ιματισμό, όπως πορσελάνινα πιάτα, κρυστάλλινα ποτήρια, ανοξείδωτα μαχαιροπίρουνα αλλά και ευφάνταστες διακοσμητικές ιδέες για το μπουφέ.

Το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό αποτελεί εγγύηση για την άψογη εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας.

Το Babis catering, συνδυάζει την απαράμιλλη αισθητική με την συνέπεια και το μεράκι για το καλό φαητό σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η παράδοση που ακολουθεί το όνομα Babis στο χώρο της γεύσης είναι η καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία της εκδήλωσης σας. Εμπιστευτείτε μας και αφεθείτε στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σας ορίζοντας μόνο το χρόνο και το χώρο της αρεσκείας σας.